Visie

Joop Ooms Sport betekent: professionaliteit, gericht op het individu en veel plezier. In de meer dan 30 jaar heeft Joop Ooms Sport, in Nederland en daarbuiten, een unieke naam opgebouwd.
Wij richten ons vanuit, wat wij noemen, het totaliteits-principe op onze klanten, het hele lichaam, het individu en zijn/haar geest. De intensiteit van ons handelen en begeleiden wordt door u zelf bepaald, in samenspraak met de trainer

Professionaliteit

Alle instructeurs en overig personeel beschikken over jarenlange ervaring, zijn goed opgeleid en voor hun specifieke werk getraind. Ze hebben een scherp oog voor uw wensen en mogelijkheden..

Individualiteit

Sportbeoefening is mensenwerk. Of u nu topsport of semi-topsport bedrijft, volledig functioneert, of aan het revalideren bent, er is altijd een gewenste oplossing en/of niveau voor u. Sporten bij Joop Ooms Sport, is sporten op maat.

Voordat u aan het Joop Ooms Sport trainingsprogramma begint, bieden wij u de mogelijkheid om via een intake, vast te stellen op welk niveau u kunt instappen. Gedurende uw deelname aan het Joop Ooms Sport trainingsprogramma kunt u rekenen op voortdurende persoonlijke begeleiding en aandacht.

Plezier

Wij vinden plezier hebben in het leven de belangrijkste factor. Sportbeoefening kenmerkt zich door lichamelijke en geestelijke inspanning. en ontspanning wordt bereikt. Wie plezier heeft in sportbeoefening bereikt ook zijn/haar maximale niveau.

© Copyright 2013 Joop Ooms Sport BV. All Rights Reserved